FLIXBUS - vouchery na 30 % slevu
Mini hack jak toto pravidlo částečně obejít je rušit jízdenky postupně vždycky jednu osobu a jeden úsek. Tímto způsobem aspoň nevznikne voucher na tisícovku, ale třeba jen na tři stovky.
Zdravím, nemáte ještě někdo slevu na Flixbus? Velmi rád zaplatím (jde mi zejména o % slevy), jde o to že mi flixbus zkazil rezervaci, a nyni jsou jizdenky cca 2x dražší, tak bych to rád alespoň trošku vrátil do normálu.
Přidávám několik voucherů na 20% slevu. Platnost je do konce listopadu.
1. CCR86GYFBAD
2. CCS677X47KX
3. CCR8672DFBT
4. CCR872MAT2K
5. CCS67H24TKE
6. CCR87YPU9GL
7. CCS67UPYLJM
Kdo by měl zájem o slevu na 30%, tak nechť mi napíše soukromou zprávu. Mám
Našel jsem ještě 3 slevy na 25%, tak můžete také využít. Bylo by fajn, kdyby ten, kdo slevu využije napsal číslo té dané slevy, aby se vědělo, které kódy jsou ještě funkční a které už ne :)
1. CCR26B49CBC
2. CCR26KLEAMD
3. CCR26GVT6YT
Má někdo platnou slevu prosím? Všechny výše uvedené ve fóru mi to nebralo. Na oplátku dnes večer po cestě z centra (Zlína) domů vysbírám odpadky, co uvidím, ať taky něčemu pomůžu :) Děkuji mnohokrát
Ahoj, mám aplikaci Cool Ticket (zdarma ke stažení do mobilu) a nyní je tam sleva 15 %. Můj promo kod byl: CGB747UYN4U
Nevím, zda je neomezený nebo ho můžete znovu použít. Každopádně sdílím. :-)
kobracek napsal(a):Kdo chce kód, ať mi napíše soukromou zprávu. Mam na 30%
Ahoj, měla bych zájem o slevu, potřebovala bych ji využít na jízdu do Nizozemska. Moc díky :)
Taky se připojuji kdyby někdo měl ještě 30% moc by to pomohlo. Můžete do PM a rád se nějak odvděčím :)
Ahoj, nemáte někdo ještě funkční kupón na slevu? kupuju vcelku drahé lístky a sleva by se hodila. Kdyžtak do zprávy :-) Děkuji
Dobrý den :)
Prosím, nenašel by se někdo, kdo má slevový kód na Flix bus a neuplatní jej??? Budu ráda za jakoukoliv malou slevu .
Děkuji moc.
pozdě, ale přeci.... snad bude fungovat...